Bel ons

+31 172 889536

Banner Image

"Beste residentie ooit sinds 14 jaar Frankrijk.."

Home > Blog > "Beste residentie ooit sinds 14 jaar Frankrijk.."

“Beste residentie ooit sinds 14 jaar Frankrijk..”

March 28,2016 0 comments

“Wij huren ieder jaar in het hoogseizoen (begin juli) een accommodatie in Zuid-Frankrijk. Residence La Pinede scoort gewoon boven alle anderen uit qua netheid (verplichte eindschoonmaak en overal vloertegels), aanwezige materiaal (afwas-, was-, droogmachine, micro, oven, dvd, stereo, TV, airco,…) vriendelijkheid van receptionisten, superproper zwembad en bijhorend sanitair, meer dan voldoende ligstoelen, Super-U via wandelpaadje op 2 min, rust op het domein, veiligheid en privéparkeermogelijkheid. Je bent trouwens op wandelafstand van de “village” waar ’s avonds altijd iets te beleven valt. Wat ons betreft echt een aanrader”

Comment