Bel ons

+31 172 889536

Banner Image

“Voor een relaxte vakantie, een aanrader”

Home > Blog > “Voor een relaxte vakantie, een aanrader”

“Voor een relaxte vakantie, een aanrader”

March 28,2016 0 comments

“Fijne woning, binnen een kleinschalig complex, met alles erop en aan (airco, wasmachine, vaatwasser, etc.). De residence is een afgesloten terrein (toegang via een slagboom) met voldoende parkeergelegenheid. Je zit vlak bij het dorp, waar veel te doen is en 500m van het strand. Langs de kust heb je diverse leuke plaatsen, Perpignan op 25 km afstand en Barcelona op 200km. Ons appartement was zeer schoon toen we het betrokken (en uiteraard ook achterlieten, haha). De receptioniste is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het zwembad is groot genoeg en er zijn voldoende ligstoelen aanwezig. Een supermarkt ligt op circa 250 meter en voor een barbecue op het balkon zijn er elektrische leen barbecues beschikbaar bij de receptie. Voor een relaxte vakantie: een aanrader!”
Familie C.

Comment